Ruokatuliaisten tuotteistaminen -webinaarisarjat satakuntalaisille yrityksille

Ruokatuliaisten tuotteistaminen -webinaarisarjat satakuntalaisille yrityksille

Matkailun kehittämiskeskuksen Gurmeeta – ruokamatkailuhanke järjestää kaksiosaisen webinaarisarjan tuotteistamiseen ja myyntiin sekä markkinointiin liittyen.

Matkailijat ostavat mielellään ruokalahjoja matkamuistoiksi tai lahjoiksi. Olipa ostaja sitten paikallinen asukas, joka vie herkuteltavaa lahjaksi kauempana asuvalle sukulaiselle tai mökkivierailulle, tai matkailija, joka haluaa tuoda palan matkakokemustaan kotiin, ruokatuliaisilla on aina paikkansa.

Webinaareissa tutkaillaan, miten ruokamatkailuyritykset voivat saada lisätuloja ruokatuliaisista.

Ensimmäinen webinaari keskittyy tuotteistamiseen ja kakkososassa (24.4.) kehittetään myyntiä ja markkinointia.

Aika:  Ke 10.4.2024 klo 9-12

Ohjelmassa:

  • Ruokamatkamuistojen merkitys, millainen on hyvä ruokalahja? trendejä ja ruokalahjakilpailujen satoa
  • Asiakas ja arvonluonti, tuotteistaminen (myös ei-syötävät tuotteet), tarinan merkitys
  • mukana myös asiantuntija Hanne Husso / Husso Consulting, jolla on vahva osaaminen elintarvikkeiden viennistä ja markkinoinnista

Kouluttajana toimii Anna Rinteinen, Visit Finland Akatemian valmentaja ja matkailun asiantuntija.

Webinaari on maksuton ja on tarkoitettu matkailuyrityksille ja toimijoille.

Ilmoittautuminen 5.4.2024 mennessä.

 

Toinen webinaari on

Aika:  Ke 24.4.2024 klo 9-12

Ohjelmassa:

  • Toimiva ja houkutteleva pakkaus, erottautuminen, erilaisten kulttuurien huomioiminen
  • Ruokatuliaisten markkinointi ja myynti, sesongit, alkuperämerkit

Ilmoittautuminen 19.4.2024 mennessä

Lisätietoja hankkeesta ja webinaareista antaa Gurmeeta – ruokamatkailuhankkeen projektipäällikkö Terja Wahlberg, terja.wahlberg@samk.fi