Tervetuloa Arttec seminaariin

Arttec projektin loppuseminaarin kutsu
Arttec projektin loppuseminaarin kutsu

Satakunnan ammattikorkeakouluun kuuluvan Kankaanpään Taidekoulun ja Tampereen Yliopiston yhdessä toteuttama Arttec-projekti lähestyy loppuaan.
Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita loppuseminaariin ti 26.9.2023 klo 12:45-15:00 Kankaanpään Taidekoulun audiotorioon.

Projektin tarkoituksena oli oppia ja kehittää työskentelytapoja, joilla taiteilijan luova ajattelu ja analyyttisemman lähestymistavan omaava insinööripohjainen ajattelutapa saadaan toimimaan yhdessä.
Pohjaa työparin yhteistyölle antoivat paikallisilta yrityksiltä pyydetyt ongelmat ja kehityskohteet, joiden puitteissa työpari testasi yhteistyötään käytännössä.
Yhtenä tavoitteena projektissa oli niin ikään saattaa yhteen taiteellisen alan toimijoita paikallisten yritysten kanssa, joka on luonteva tapa lisätä alueen pitovoimaa opiskelijoiden valmistumisen jälkeen.
Seminaari toimii luontevana keskustelualustana mietittäessä yhteistyön kehittämistä ja jatkuvuutta.

Tilaisuudessa käydään läpi projektin lähtökohtia, Taidekoulun näkökulma taiteilijoiden uusiin työtapoihin, Insinöörin näkökulmaa projektin käytännön suorittamiseen sekä kuullaan kuvataitelijan mietteitä ja kumppaniyritysten ajatuksia.

Mikäli et pääse paikanpäälle, voit osallistua tapahtumaan Teams yhteydellä klikkamalla linkkiä.

Tervetuloa!