Hallitukset töihin! -palvelun infotilaisuus ti 7.2. ja pe 10.2.

Hallitukset töihin! -palvelun infotilaisuus ti 7.2. ja pe 10.2.

Kiinnostaisiko kehittää tai aktivoida yrityksesi hallitustyöskentelyä?

Tervetuloa Satakunnan Kauppakamarin kahteen tilaisuuteen verkon välityksellä ti 7.2. klo 18.00 ja pe 10.2.klo 8.15 alkaen, jossa saat tietoa maksuttomasta Hallitukset töihin!-palvelusta.

Hallitukset töihin! -palvelussa pyritään auttamaan satakuntalaisia yrityksiä kaikessa hallitustyöskentelyyn liittyvässä. Kyse voi olla esimerkiksi lisäperehtymisestä aiheeseen, nykyisen hallitustyöskentelyn kehittämisestä tai vaikkapa uusien hallitusjäsenien etsimisestä. Tule kuuntelemaan, mitä palvelu voi antaa sinun yrityksellesi!

Infoon ei ole ennakkoilmoittautumisia, vaan pääset suoraan osallistumaan,

Linkki infotilaisuuteen tiistai 7.2. klo 18.00

Linkki infotilaisuuteen perjantai 10.2. klo 8.15

Yritysten hallitustyöskentelyn merkitys korostuu erityisesti erilaisissa yrityksen muutoshaasteissa. ​​​​​​​Nyt on hyvä mahdollisuus tutustua Jussi Virtaseen ja aloittaa hallitustyöskentelyn kehittämistoimet.

Satakunnan ja Rauman kauppakamarin alueiden yhteisessä Hallitukset töihin! -palvelussa autetaan yrityksiä tunnistamaan, minkälainen osaaminen erityisesti tukisi johtamista ja yrityksen kehitystä senhetkisessä elinkaaren vaiheessa sekä myös tulevaisuuden tavoitteiden saavuttamisessa.

Palvelu on maksutonta kaikille yrityksille lukuun ottamatta mahdollisia hallitusjäsenten hakuihin liittyviä toimeksiantomaksuja, joista sovitaan erikseen.